Zakelijke brieven versturen


Je wenst zakelijke brieven of veel post te versturen naar grote of complexe klantenlijsten of naar alle leden van je organisatie? 
Met een gepersonaliseerde brief communiceer je direct en efficiënt.


Gepersonaliseerde adressen op brieven
Uitdaging 1

Je beschikt over een uitgebreide adressenlijst, maar afhankelijk van het profiel van je klant zijn er aanpassingen nodig in de tekst of in de samenstelling van de documenten.


Geen probleem voor MASTERmail

Onze dataspecialisten configureren jouw adressenlijst en zorgen dat alle variabele parameters accuraat toegepast worden tijdens het printen en plooien. Onze slimme software garandeert dat de juiste brieven met de juiste naam en met de juiste persoonlijke informatie in de juiste omslagen komen. Via MASTERmail kan je je brieven in bulk versturen die doorgedreven gepersonaliseerd worden, zowel qua boodschap als in de samenstelling van de verschillende documenten.

Vraag een offerte

Gepersonaliseerde adressen op brieven
Uitdaging 2

Jouw adressenbestand is zeer uitgebreid of complex en het vraagt veel tijd en energie om alle brieven te printen, plooien en versturen. Bovendien lopen de portkosten al flink op.


MASTERmail ontzorgt jou volledig.

De meeste bedrijfsprinters zijn niet geschikt om zeer grote volumes te printen. MASTERmail werkt met state-of-the-art digitale printers die duizenden stuks per dag verwerken met een haarscherp resultaat. Kwantiteit en kwaliteit combineren, kan wel. Het printen, plooien, vullen en sorteren voor verzending gebeurt in één beweging waardoor we aan efficiëntie winnen. Bovendien geniet je van onze voordelige portkosten. Een klassieke postzegel kost tot 3 keer meer dan het tarief dat wij onze klanten aanbieden.   

Vraag een offerte

Persoonlijke QR-code op brief
Uitdaging 3

Je wil zakelijke brieven opsturen naar jouw klanten of leden waarbij je een bepaalde actie verwacht, zoals het betalen van lidgeld of het bezoeken van een specifieke webpagina.


MASTERmail komt met een oplossing.

Om de brug te maken tussen papier en digitaal, voegen wij in de brief een gepersonaliseerde QR-code toe. Het gebruik van QR-codes is intussen al helemaal ingeburgerd waardoor je je lezer probleemloos naar een specifieke webpagina kan begeleiden. De QR-code kan zelfs gekoppeld worden aan een betaalsysteem. Zo helpen wij betalingen binnen bedrijven, verenigingen en ngo’s te vereenvoudigen en versnellen. 

Vraag een offerte

Grote volumes zakelijke post verzenden? Wij horen het graag!

MASTERmail is al 20 jaar MASTER in het personaliseren, printen en versturen van brieven in bulk zowel nationaal als internationaal. 

Wij starten vanaf 500 stuks.

Contacteer ons