Gevulde geschenkdozen versturen

Een mooie geschenkdoos vol goodies in je brievenbus krijgen is niet alleen een fijne attentie, 
het verhoogt ook de connectie. Zo breng je collega’s, klanten of leden dichter bij elkaar. 


Gepersonaliseerd doosje gevuld met heerlijke koffie attributen

Optie 1
Je wil een klein maar fijn relatiegeschenk opsturen of je zoekt een origineel cadeau voor Sinterklaas, Pasen, Nieuwjaar, … om je collega’s of leden te verrassen.


Ontdek de brievenbusdoosjes van MASTERmail. 

De MASTERmail kleine geschenkdozen zijn brievenbusdoosjes die gevuld zijn met lekkernijen of originele gadgets in het thema van je keuze. Hoe werkt het? Je kiest je favoriete doosje met een bijhorend kaartje op de webshop van MASTERmail en je laadt je adressenbestand op (vanaf 10 adressen). Wij versturen de geschenkdoosjes mét een gepersonaliseerde boodschap naar al jouw adressen in binnen- en buitenland. Het doosje past zo in de brievenbus, dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het doosje in ontvangst te nemen. Ga voor een MASTERmail geschenkdoosje en schenk een glimlach in een doosje.

Ontdek de kleine geschenkdozen

Geschenkendoos met lekkers voor kerst

Optie 2
Je wil een cadeaubox laten maken in jouw huisstijl. Of je hebt zelf een doos samengesteld met (eigen) producten en zoekt een manier om deze vlot en veilig te versturen via de post


MASTERmail stuurt jouw geschenkdozen op.

Wil je je eigen geschenkdoos maken en de inhoud en de bijhorende boodschap op-en-top personaliseren? Dat kan! We bespreken samen hoe we zo’n totaalproject aanpakken. Afhankelijk van de items die je wil versturen, kiezen we het juiste formaat van de doos. We werken een grafisch design uit met respect voor je branding en huisstijl. Wij zorgen voor het printen, vullen en versturen van de geschenkdozen, altijd met een gepersonaliseerde boodschap natuurlijk. Vanaf 500 stuks.​

Ontdek de geschenkdozen

Brievenbusdoosjes of geschenkdozen opsturen? Wij horen het graag!

MASTERmail is al 20 jaar MASTER in personalisatie, handling en verzending per post, ook voor het versturen van kleine en grote geschenkdozen. 

Geniet van onze scherpe portkosten.

Contacteer ons