Promotionele post versturen

Je wil een marketingcampagne per post versturen voor je bestaand of nieuw netwerk? 
Prospectie en awareness creëren met een persoonlijke boodschap via de post werkt altijd!

Gepersonaliseerde wenskaart met omslag
Uitdaging 1

Je hebt een uitgebreide adressenlijst, maar afhankelijk van het profiel van je klant zijn er aanpassingen nodig in de tekst of wil je een andere boodschap meegeven.


MASTERmail is meester in personalisatie. 

Bij promotionele verzendingen willen klanten zich geen anoniem nummertje voelen. Hoe persoonlijker de boodschap, hoe groter de impact en de conversieratio van je campagne. Daarom zet MASTERmail 100% in op personalisatie. We kunnen per profiel of zelfs per persoon dynamisch variëren met tekst, kleur, beeld en zelfs de omslag. Zo kan je bijvoorbeeld een andere campagne sturen naar mannen, vrouwen en kinderen. Of we plaatsen de persoonlijke contactpersoon van je klant onderaan op de brief. Vraag naar de verschillende personalisatiemogelijkheden.

Vraag een offerte

Stap uitnodigingen klaar voor verzending
Uitdaging 2

Je wilt een campagne per post uitsturen maar je bent op zoek naar nieuwe interessante adressen om toe te voegen aan je eigen klanten- of ledenlijst die veel te beperkt is.


MASTERmail vult jouw database.

Heb je zelf geen of weinig adressen? Dan kunnen we met onze externe partners een lijst voor jou samenstellen volgens regio of klantenprofiel. Uiteraard volledig in de lijn met de geldende GDPR-regels. Daarna gaan we met deze beschikbare data aan de slag om de adressen te mergen, structureren, ontdubbelen en verrijken. We vullen ontbrekende informatie aan en breiden de database uit zodat we jouw campagne optimaal kunnen personaliseren.

Vraag een offerte

Flyers vers van druk

Uitdaging 3
Je hebt een vaag of heel concreet idee voor een promotiecampagne, een postkaartje of een flyer die je wil opsturen, maar je beschikt nog niet over een ontwerp of een tekst.


MASTERmail heeft de juiste partners.

We schuiven samen aan tafel om jouw idee te bespreken zodat we jouw direct mailcampagne concreet vorm kunnen geven. Wij geven advies over de keuze van het formaat, de vormgeving, de papiersoort, de selectie van je doelpubliek, enz. Voor sterke teksten, een mooi design en professionele fotografie verwijzen we je graag door naar onze vaste partners die keer op keer kwaliteit leveren. Je kan rekenen op onze gebundelde expertise voor een postcampagne met conversie.  

Vraag een offerte

Wat zijn de voordelen van direct mail?

Watch and learn…

Promotiebrieven, folders of flyers opsturen? Wij horen het graag!

MASTERmail is al 20 jaar MASTER in het personaliseren, printen en versturen van direct mailings, folders en flyers per post. Geniet van onze scherpe portkosten.

Contacteer ons