Over ons


Driven by people & quality

Daniëlle Vanwesenbeeck is de founder en drijvende kracht achter MASTERmail. Vanuit een passie om print- en postcampagnes naar een hoger niveau te tillen, startte ze in 2004 een direct mail bedrijf. De focus is het verwerken van grote volumes post met een hoge personalisatiegraad. Ideaal voor bedrijven en organisaties met uitgebreide adressenbestanden. MASTERmail ging door alle fases van het ondernemerschap. Van een start-up - met enkele printers in de woonkamer - tot een bloeiende kmo met een 15-koppig team en een state-of-the-art productiehal aan de Leuvense Vaart in Wilsele.


Mastermail gebouw met Paasbloemen.


Driven by ideas & innovation

De rode draad in het groeiverhaal van MASTERmail is innovatie en optimalisatie. Continu wordt er geïnvesteerd in nieuwe machines om het productieproces nog te verfijnen in kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. De kracht van MASTERmail is om de trendsetter te zijn in de business van direct mail. Zo werden in volle coronatijd de MASTERsmiles gelanceerd. Dit zijn originele brievenbusdoosjes en gevulde geschenkdozen die opgestuurd worden mét een persoonlijke boodschap. De MASTERsmiles hebben intussen hun weg gevonden naar heel wat bedrijven.  


Medewerk van MASTERmail verplaatst volle kar

Driven by service & sustainability

MASTERmail werkt voor grote spelers uit de autosector, banken, vastgoed, media, eventsector, telecomoperatoren en energieleveranciers. Maar ook kmo’s, verenigingen en ngo’s zijn klant bij MASTERmail. Kleine of grote klanten, minimale of maximale bestellingen, in de wereld van de digitale drukkerijen maakt MASTERmail het verschil met haar persoonlijke service en uitgesproken expertise. Zo bouwen we duurzame relaties op met onze klanten. MASTERmail zelf investeert ook in een duurzame toekomst met de aanleg van zonnepanelen en een groen wagenpark.


Mastermail gebouw met Paasbloemen