Printing & Handling

Printen & plooien, snijden & sorteren, 
vullen & verzenden. Automatisatie is key!Wanneer is de deadline?

MASTERmail heeft het volledige print- en productieproces in huis voor een razendsnelle service. Stuur je voor 10 uur een opdracht door, dan wordt die vanavond opgestuurd met de post.

Printen & plooien, snijden Team MASTERmail aan het werk
geautomatiseerde productieflow

Onze high-end printapparatuur is niet alleen in staat om je boodschap gepersonaliseerd te printen, maar ook om je brieven en flyers zorgvuldig te versnijden, te plooien, in te pakken en te sorteren voor verzending. Dit gebeurt inhouse in één geautomatiseerde productieflow zodat we grote bestellingen in no time kunnen klaarmaken voor verzending.

Een finishing touch toevoegen aan je drukwerk? Er zijn verschillende opties mogelijk: goud- of zilverdruk, een inline afwerking tot een brochure, afgeronde hoeken of lamineren. Vraag naar onze afwerkingsmogelijkheden van mat tot glossy of gelamineerd. Kies voor een afwerking die jouw boodschap dat tikkeltje extra geeft.

Geplooide brochures
Gepersonaliseerd valentijnskaartje met gouddruk

Wil je een gadget of geschenken opsturen naar jouw klanten? MASTERmail heeft de nodige machines en mankracht in huis om jouw enveloppen, brievenbusdoosjes of cadeauboxen te vullen en klaar te maken voor verzending. Alles gebeurt inhouse!

Een grote postcampagne printen, plooien en sorteren? Fantastisch, dan gaan we meteen aan de slag!

Vraag een offerte