Juli

VakantiemailingGepersonaliseerde waterfles verborgen tussen het gras

Blijf top of mind met een vakantiemailing en een zomergeschenk.

Tijdens de zomer duwen heel wat klanten en contacten even de pauzeknop in. Wil je zeker zijn dat ze aan jou blijven denken, zelfs in verre oorden? Wens hen een fijne zomer met een vakantiemailing en een zomergeschenk. Direct mail expert MASTERmail zorgt voor een toffe attentie uit jouw naam, met een bijpassend, gepersonaliseerd kaartje, en buigt zich over de verzending. We inspireren je alvast met drie verfrissende zomerattenties!

  • Bezorg je klanten een gepersonaliseerde brillendoos om hun zonnebril op te bergen. MASTERmail zorgt voor een fleurig ontwerp, personaliseert en print de doosjes en plooit ze piekfijn.
  • Niets zo ontspannends als lezen in de strandstoel. Trakteer je klanten daarom op een goed boek én een tube zonnebrandcrème.
  • Op tropische dagen kan een frisse duik deugd doen. Een zwemband in jouw merkkleuren is dan ook een ideaal zomergeschenk.

Wil jij je klanten verrassen met een vrolijke vakantiemailing? Neem vrijblijvend contact met ons op om ideeën uit te wisselen, vragen te stellen of een samenwerking te bespreken.

Bedankt voor je aanvraag

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.