Vakantiemailing naar klanten of medewerkers versturen

Drie zomerse ideeën

Doe je klanten of medewerkers ook tijdens een zalige vakantie met de glimlach aan jou denken. Ontdek onze drie creatieve zomerse mailingideeën. 

#1 Vakantiemailing met boek en zonnecrème

Verstuur naar je klanten een kleurrijke doos met daarin een ontspannend boek en een tube zonnecrème. Op het strand of aan het zwembad zullen ze elke dag met plezier aan jou denken. Trekken ze liever in de winter naar zonnige oorden of besneeuwde bergtoppen? Je vakantiemailing zal altijd hoog scoren. Heb je zin om je klanten of medewerkers blij te maken met zo’n zonnige vakantiemailing?

Vraag ons een voorstel

MASTERmail Vakantiemailing met boek en zonnecrème

Literaire klassieker of spannende detective? Jij kiest het boek.


#2 Vakantiemailing met zonnebril in etui

Waar snakken je klanten naar? Rust, ontspanning en zon. Dan komt een zonnebril goed van pas. Verras hen met een zonnebril in een etui, bedrukt met je logo en een vakantiewens. Ideaal om te laten aankomen op 27 juni, Internationale Dag van de Zonnebril

MASTERmail Vakantiemailng met zonnebril in etui

De stevige zonnebril gaat lang mee. Om lang van de zomer te genieten.


#3 Vakantiemailing met MASTERsmile bloemendoosje

Heb je veel klanten en medewerkers met groene vingers? Stuur ze een bloemendoosje met bloemzaadjes, tuinhandschoenen, een gepersonaliseerde kaart en heel wat lekkers. Fleur hun vakantie op met het geschenkdoosje kleurrijke bloemen.

Het geschenkdoosje is super compleet. Mensen kunnen er meteen in de tuin mee aan de slag.

MASTERsmiles zijn brievenbusdoosjes met kleine attenties die een glimlach toveren op het gezicht van klanten, medewerkers, sponsors, zakelijke contacten … De doosjes zijn zo samengesteld dat ze door de brievenbus kunnen. Kies een MASTERsmile met een kaartje dat wij personaliseren (logo, voornaam van de ontvanger en een persoonlijke tekst). Laad je bestand met contacten op en MASTERmail zorgt voor de rest.


MASTERmail zet haar deskundige schouders onder jouw vakantiemailing. We denken mee na over sterke copy, personaliseren gericht en printen pixelscherp. Daarna verzenden we je postmailings tegen de laagste tarieven. Een sterke vakantiemailing blijft altijd bij. Laten we samen je klanten of medewerkers een geweldige motivatieboost geven.

Neem contact met ons op >>