Kaartjes voor Kerstmis, cadeautjes voor Nieuwjaar.

De eindejaarsperiode is voor veel bedrijven hét moment bij uitstek om hun klanten en medewerkers te verrassen met een kleine attentie. Je sluit het jaar af met een positieve noot en verbetert zowel de klantenrelaties als de employee engagement. Wil je jouw postkaarten personaliseren of cadeauboxen opsturen? MASTERmail ontzorgt je van A tot Z. Ontdek de mogelijkheden voor de feestdagen!

#1 Kerstkaartjes met gouddruk

Gouddruk geeft elk postkaartje meteen een feestelijke toets. Ideaal voor Kerstmis of Nieuwjaar! Onze tip? Verstuur je postkaartjes niet zelf, maar werk met een expert zoals MASTERmail. Wij adviseren deskundig, zodat jij je kaartjes ontwerpt volgens de regels van de kunst en volgens de richtlijnen van de post. Dankzij onze ruime personalisatiemogelijkheden kan je per ontvanger spelen met tekst, kleur, beeld …. Ontwerp klaar? Dan printen en versturen we de kaartjes meteen.

Wist je dat … het goedkoper is om 500 kerstkaartjes te versturen dan 210 k​erstwensen te verzenden? Vanaf 500 stuks dalen de verzendkosten significant. Het verschil is zelfs zo groot dat je beter een grotere hoeveelheid postkaartjes drukt en er 300 naar jezelf verstuurt, dan je te beperken tot 210 postkaartjes. Met dit soort tips levert direct mail expert MASTERmail je een stevige prijsbesparing op.

#2 Geschenkdozen met bubbels

Tijdens de eindejaarsperiode laat je de kurken knallen en de glazen klinken. Een geschenkpakket met een flesje bubbels is dan ook een leuke attentie voor je medewerkers of klanten. Daarbij denken we niet aan een saaie, bruine doos, integendeel. Bij MASTERmail werken we elk jaar een feestelijke, nieuwe collectie uit waarbij we de kerstkaartjes, de geschenkdozen en de smakelijke inhoud feilloos op elkaar afstemmen. De mogelijkheden zijn ruim. Een ideale manier om je klanten en contacten te verrassen met een unieke attentie, die nergens anders te vinden is!

Een kaartje met gouddruk of postpakket met bubbels versturen per post? Op zoek naar een partner met verregaande vakkennis, die jou deskundig begeleidt en de laagste verzendkosten garandeert? MASTERmail helpt je graag!

Contacteer ons hier