Nieuwe verzendtarieven voor 2018!

Nieuwe verzendtarieven Bpost

Vanaf 1 januari 2018 wijzigen de verzendtarieven van Bpost.  Hieronder vind je een handig overzicht.
Voor klanten die het postcontract van MASTERmail gebruiken wijzigt het verzendtarief vanaf 1 februari. Heb je nog niet onder ons contract verzonden? Contacteer ons dan even, wij geven je graag de nodige informatie.

Commerciële vs niet-commerciële zending

Je direct mail wordt gefactureerd als een commerciële zending, indien in je mailing een aanbod verwerkt zit.  Dit kan een korting zijn of iets wat je je klant cadeau doet.

Zo is bijvoorbeeld een uitnodiging voor een event geen commerciële zending.  Maar, geef je ook een korting op producten of diensten tijdens het event, dan valt je direct mailing wel onder het tarief van een commerciële zending.

Wil je absoluut zeker zijn, contacteer ons en wij bekijken of je mailing aan alle voorwaarden voldoet om een commercieel tarief te verkrijgen.

klein vs groot

Er wordt ook een onderscheid gemaakt tussen een kleine en grote zending.  Indien je direct mailing niet groter is dan C5-formaat (exacte formaten op te vragen in onze Direct Mail Box) en niet meer weegt dan 50gr, valt je zending onder de kolom klein.  Voldoet je zending niet aan één van deze 2 voorwaarden, dan moet je naar de prijzen in de kolom groot kijken.

Meer info over deze wijzigingen of wil je vrijblijvend ontdekken wat MASTERmail voor jou kan betekenen? Stuur een mailtje naar welkom@mastermail.be of bel ons op het nummer 016 25 88 75.

Door onze expertise in de postregels, kan je genieten van het allerlaagste verzendtarief, zo doet MASTERmail je kosten besparen.