Over Mastermail

MASTERMAIL IS EEN EXPERTISE – HUIS IN HET ONTWIKKELEN EN MAKEN VAN POSTALE DIRECT MAILINGS.

Omslagen, brieven, kaarten, folders : helemaal ons ding, maar dan wel met resultaat. Zodat uw klant koopt, reageert op uw uitnodiging of snel op uw nieuwe webshop gaat piepen.

Wat wij het liefst hebben ?

Dat je ons belt om te zeggen dat je nooit zoveel reactie had op de Direct Mail die we voor je verzorgden. Dat je niet wist dat de impact zo groot was. Kennis is 1, Passie is meer.

Wat wij het beste kunnen ?

Een Direct Mail voor jou ontwerpen, schrijven en ze ook nog eens zelf maken.
Maar dan wel één die werkt.
Dat kan heel snel of dat kan heel doordacht.

Dat start bij het vastleggen van je doel en je timing en dat eindigt bij het produceren tot we je mailing op de post doen. Kijk hier maar eens naar ons stappenplan.

Hoe we dat doen ?

Of het nu gaat over 500 adressen of 500 000 adressen : we zijn het gewend, het is onze passie en we behandelen elke vraag met de juiste deskundigheid. Niet alleen inhoudelijk, maar ook in onze productie. Kwantiteit en kwaliteit kan wel.

Je had al een tekst en een ontwerp ? Onze productie zal met enthousiasme jouw ideeën tot een geslaagde Direct Mail brengen. Zo zijn we 12 jaar geleden begonnen, met het verwerken van Direct Mailings.

Met wie we dat doen ?

We zijn een dynamisch 15-koppig team, met ieder zijn expertise : van creatie, adressengeek, productie of printexpert.

Waarom we dat doen ?

Omdat we dat nu eenmaal graag doen. Al 12 jaar lang.
Met enthousiasme, met passie en met resultaat.

 


EVEN PRATEN?

Neem gerust even contact op met één van onze direct mailexperts, samen gaan we snel aan de slag met jouw campagne om deze succesvol te lanceren met oog op jouw budget.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x