Gevulde geschenkdozen versturen


Een mooie geschenkdoos vol goodies in je brievenbus krijgen 
is niet alleen een fijne attentie, het verhoogt ook de connectie. 
Zo breng je collega’s, klanten of leden dichter bij elkaar. 


UITDAGING 1
"
Je wil een klein maar fijn relatiegeschenk opsturen of je zoekt een origineel cadeau voor Sinterklaas, Pasen, Nieuwjaar, … om je collega’s of leden te verrassen."

Ontdek de brievenbusdoosjes van MASTERsmiles. 

De MASTERsmiles zijn brievenbusdoosjes die gevuld zijn met lekkernijen of originele gadgets in het thema van je keuze. Hoe werkt het? Je kiest je favoriete doosje met een bijhorend kaartje op de webshop van MASTERsmiles en je laadt je adressenbestand op (vanaf 10 adressen). Wij versturen de MASTERsmiles mét een gepersonaliseerde boodschap naar al jouw adressen in binnen- en buitenland. Het doosje past zo in de brievenbus, dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het doosje in ontvangst te nemen. Ga voor een MASTERsmile en schenk een glimlach in een doosje.
UITDAGING 2
"
Je zoekt gevulde geschenkdozen om te versturen met een persoonlijke boodschap om je klanten, collega’s of leden van jouw organisatie te belonen of te verrassen."

Ontdek de gevulde geschenkdozen van MASTERsmiles.

In het gamma van MASTERsmiles vind je ook grote gevulde geschenkdozen die we opsturen per post. In onze geschenkdoos zit bijvoorbeeld een fles cava, een zakje chips, crackers, chocolade of nootjes van zorgvuldig geselecteerde merken. Je kan heel eenvoudig jouw adressen en logo opladen en op de achterzijde van het kaartje voeg je een gepersonaliseerde boodschap toe. Je kiest een verzenddatum en rekent af. MASTERmail stuurt de feestelijke dozen op met een grote rode strik. 
UITDAGING 3
"
Je wil een cadeaubox laten maken in jouw huisstijl. Of je hebt zelf een doos samengesteld met (eigen) producten en zoekt een manier om deze vlot en veilig te versturen via de post."

MASTERsmiles stuurt jouw geschenkdozen op.

Wil je je eigen geschenkdoos maken en de inhoud en de bijhorende boodschap op-en-top personaliseren? Dat kan! We bespreken samen hoe we zo’n totaalproject aanpakken. Afhankelijk van de items die je wil versturen, kiezen we het juiste formaat van de doos. We werken een grafisch design uit met respect voor je branding en huisstijl. Wij zorgen voor het printen, vullen en versturen van de geschenkdozen, altijd met een gepersonaliseerde boodschap natuurlijk. Vanaf 500 stuks. 


Brievenbusdoosjes of geschenkdozen opsturen? Wij horen het graag! 

MASTERmail is al 20 jaar MASTER in personalisatie, handling en verzending per post, ook voor het versturen van kleine en grote geschenkdozen. Geniet van onze scherpe portkosten. 


Gevulde geschenkdozen versturen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x