Personalisatie


WIE WIL JE BEREIKEN?

Dag Greet, beste tuinliefhebber, liefste boekenfanaat, … Personalisatie is key!

Een speciaal aan u gerichte brief of folder door de brievenbus krijgen kan veel indruk maken. MASTERmail is al lang gespecialiseerd in personalisatie, zowel tekstueel als beeldgebaseerd. Omdat gepersonaliseerde communicatie alle aandacht trekt.

Wil je post versturen in bulk, maar wil je de content dynamisch variëren van persoon tot persoon in de tekst of in de opmaak? MASTERmail gaat héél ver in de personalisatie van je direct mailcampagne. Wij hebben dataspecialisten in huis die slimme software aansturen om jouw complexe campagnes met veel variabelen tot in de puntjes te personaliseren en zonder foutenmarge te printen.

Beschik je niet over voldoende data om te personaliseren of wil je een campagne versturen naar specifieke prospects, maar beschik je niet over een database? Dan kunnen we een adressenlijst of database aankopen op basis van regio, doelgroep, interesses, … We structureren, ontdubbelen en verrijken deze lijst met extra informatie zodat we jouw campagne van A tot Z kunnen personaliseren. 

Beschik je wel over een eigen database? Fantastisch, dan gaan we meteen aan de slag! 


Personalisatie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x