Business Development Representative

Je doet je brievenbus open en je vindt een brief, folder of een pakketje op jouw naam met een persoonlijke boodschap.
Bingo! Je hebt meteen de aandacht.


MASTERmail is gespecialiseerd in het printen, personaliseren en verzenden van postcampagnes die een 1-op-1 connectie maken met je lezer of ontvanger.

Of het nu gaat om zakelijke brieven, promotionele post of geschenkdozen, wij, MASTERmail, bieden onze klanten een kwalitatieve én gepersonaliseerde totaaloplossing.

Onze expertise is individuele personalisatie van fysieke verzendingen in de bedrijfswereld.

Als Business Development Representative speel jij een cruciale rol in de verdere groei van MASTERmail.

Wat doe je als Business Development Representative (BDR)

Onze BDR is een hunter! In deze rol ga je op zoek naar nieuwe klanten. Je bent het eerste gezicht van MASTERmail voor de potentiële klant. De uitdaging zit voor jou in het eerste contact met organisaties én samen naar een ‘ja’ toewerken.

Als 'opener' van het contact heb je een cruciale rol in het kwalificeren van leads. Je doet dit door bedrijven te bezoeken, netwerken te bezoeken, contacten te leggen met directies, marketing managers en HR managers.

Jij kunt dat omdat je heel goed weet waar zij tegen aan lopen en hoe wij ze daarbij kunnen helpen.

MAAR: onze BDR doet meer! Je denkt namelijk mee hoe wij de juiste klanten in ons vizier krijgen en hoe we met ons aanbod een oplossing kunnen bieden voor hun problemen.

Hoe pak je dit aan?

 • Wij denken aan:
  • Je vertrekt vanuit de visie van MASTERmail en vertaalt die naar een concrete prospectiestrategie.
  • Je legt contact via telefoon, gaat op bezoek bij prospecten en klanten en bent aanwezig op events.
  • Prospectie schrikt je niet af, je houdt ervan om nieuwe klanten te overtuigen.
  • Relaties diep je uit door contacten warm te houden.
  • ….
 • MAAR: We luisteren graag naar jou hoe jij dit zou aanpakken, want bij ons krijg je veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.

Wie ben jij

 • Je bent extravert, houdt van mensen en krijgt een kick wanneer je een nieuwe klant of opdracht binnen haalt.
 • Een jagersinstinct maar met de nodige zorgzaamheid en gericht op een duurzame en respectvolle relatie met de klant. 
 • Je hebt ervaring in verkoop in een zakelijke B2B-omgeving. Je weet hoe de beslissingsprocessen in organisaties werken.
 • Je empathie, luistervaardigheid en professionalisme stellen je in staat om oplossingsgericht mee te denken met de potentiële klanten in de verschillende segmenten.
 • Je houdt ervan om je te verdiepen in de situatie van de klant, maar kunt dit inzicht ook omzetten naar resultaatgerichte acties.
 • Je kiest bewust voor een kleinere organisatie met groeipotentieel. Met andere woorden, je gelooft in het bedrijf en bent bereid om mee te groeien, samen met ons.

Marketing studies gevolgd, een achtergrond in Direct Mail, voeling met de grafische sector, spreek je vlot Frans? Mooi meegenomen.

Wat bieden wij

Je kan rekenen op een gedreven team dat naast je staat om samen de klanten te ondersteunen.  Een erg afwisselende job met heel boeiende contacten in diverse sectoren. En bovendien veel ruimte voor eigen initiatief.

Concreet: Een voltijds contract van 38u/week, met 12 ADV dagen. Naast een mooi en stimulerend salarispakket, bedrijfswagen en alle nodige middelen om efficiënt te werken in functie van je ervaring voorzien we ook nog deze voordelen: 20 wettelijke verlofdagen; maaltijdcheques; eindejaarspremie; hospitalisatieverzekering.

We zetten samen je targets uit en volgen deze samen op. Overtref je op een bepaald moment de verwachting? Dan staat daar een mooi extra tegenover!

Ga jij mee voor die ‘Extra Smile’?

Bezorg ons dan vandaag nog via info@popconsult.be  jouw CV en je motivatie.

We staan allemaal te springen om jou te leren kennen. Maar het is onze General Manager, Danielle Vanwesenbeeck, die als eerste met jou in gesprek mag gaan.


Business Development Representative

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x