Welke garantie heb je dat je mailing is verwerkt en afgegeven bij bpost?


Als direct mail expert garandeert MASTERmail dat je volledige direct mailing is verwerkt en afgegeven bij bpost. Wil je ook een bewijs dat alle gepersonaliseerde brieven zijn geprint en verwerkt in omslagen? Dat kan met AIMS: een extra service die adres per adres registreert en in een software afvinkt of het verwerkt is. Volg de stappen die wij ondernemen om te verzekeren dat jouw post op zijn bestemming aankomt.  


#1 Optimale controle van je adressenlijst met AIMS

Met ons print- en productieproces kan je erop rekenen dat we je postcampagne snel en correct verwerken. Toch kan het zijn dat je als financieel bedrijf of overheidsinstelling een extra bewijs wilt dat je legal mails of administratieve brieven naar élke klant of burger verzonden zijn. En daar heeft MASTERmail een oplossing op gevonden: een extra garantieservice onder de naam ‘AIMS’.

Met AIMS – kort voor Automated Insertion Management System – controleren we of elk adres dat we van jou ontvangen, ook gevuld wordt in een omslag. AIMS biedt als het ware een extra registratie. Op jouw vraag laden we je klantendatabase op in onze software waardoor de machine elke brief die passeert, kan afvinken. Via een rapport krijg je vervolgens een bewijs van deze controle. Zo heb je een 100 % garantie dat alle brieven in hun omslag zitten én herkend zijn door de machine. Check!

Wil je ook verzekeren dat ál jouw klanten hun direct mail ontvangen? Met AIMS biedt MASTERmail een extra check in jouw verzendingsproces. 100 % zekerheid, 200 % gemoedsrust.


#2 Standaardcontrole bij bpost 

Ook als je geen gebruikmaakt van AIMS, garandeert MASTERmail de verzending van je postcampagne. Nadat we je direct mailing verwerkt hebben, en eventueel gecontroleerd via AIMS, bezorgen we die aan bpost. Daar worden de brieven en pakjes in ontvangst genomen en gewogen, waarna bpost de bestelling afvinkt met een bewijs. Geen specifieke controle van de hele adressenlijst, wél een garantie dat je post is toegekomen bij bpost en verder verdeeld zal worden.

Good to know: dit bewijsdocument is standaard inbegrepen in onze diensten. Met MASTERmail kan je er dus altijd op vertrouwen dat je post verzonden is én op zijn bestemming aankomt.

Wens je meer info over deze controlestappen? Op zoek naar een direct mail bedrijf dat jou garandeert dat al jouw adressen worden afgevinkt?


Welke garantie heb je dat je mailing is verwerkt en afgegeven bij bpost?

Macadam: een gepersonaliseerd postpakket voor werknemers in 22 Europese landen

Na een overname schaalde Macadam haar activiteiten en het aantal werknemers stevig op. Meer dan 200 nieuwe collega’s, actief in zo’n 22 Europese landen, kwamen aan boord. Om hen warm welkom te heten, schakelde Macadam MASTERmail in.

Lees meer

Post mét impact? Ontdek de inspirerende klantencases van MASTERmail

Jouw lezers inspireren én aanzetten tot actie met een krachtige direct mail: dat is het doel van een postcampagne. Als partner in print en post, ondersteunt MASTERmail haar klanten bij het realiseren van toegespitste direct mail campagnes. Ontdek enkele succescases!

Lees meer

Paper is the new gold: 5 takeaways voor Direct Mailing

Direct mailing is een krachtige tool om werknemers, klanten, prospecten of sollicitanten te bereiken én te overtuigen. Maar wat is het geheim achter een succesvolle postcampagne? MASTERmail geeft je 5 takeaways voor direct mailing. Let’s get started!

Lees meer

Ontvang sneller betalingen met minder administratie

Lees meer

Uw fiscale attesten al uitgestuurd?

Lees meer

Boodschap van algemeen nut: nieuwe tarieven en afspraken bij Bpost

Lees meer

3 tips om te besparen op je post

Lees meer

Boost je direct mailcampagne met MASTERmail

Lees meer

MasterSmiles: geschenkdozen die in de brievenbus passen (of net helemaal niet!)

Lees meer

Warm het ja-woord van je lezer op met positieve woorden

Lees meer

E-mailmarketing versus Direct Marketing: de harde waarheid

Lees meer

GDPR en Direct Mailing: 3 kernboodschappen

Lees meer

Hoe krijg je meer mensen naar je event?

Lees meer

Verhoog je ROI in direct marketing met A/B-tests

Lees meer

Je mailing laten vertellen in 1-2-3’tjes

Lees meer

Wit scoort altijd in direct mail.

Lees meer

Zet direct mailing centraal in je content marketing

Lees meer

Stop emotie in je Direct Mailing

Lees meer

9 Postkaart-tips

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x