Post mét impact? Ontdek de inspirerende klantencases van MASTERmail

Jouw lezers inspireren én aanzetten tot actie met een krachtige direct mail: dat is het doel van een postcampagne. Als partner in print en post, ondersteunt MASTERmail haar klanten bij het realiseren van toegespitste direct mail campagnes. Jij bedenkt het concept, wij zorgen voor de uitvoering. Van printen en personaliseren, tot sorteren en verzenden. Ontdek enkele succescases!


#1 Vlinvesta | Post aan huis voor particulieren

Wat als jouw bedrijf een nieuwe tak lanceert en zowel particulieren als bedrijven wil bereiken? Dat was exact de vraag van ondernemersbedrijf Vlinvesta. Ze openden een eigen brasserie op het bedrijventerrein La Corbeille in Westmeerbeek. Met een promotionele postcampagne wensten ze zowel particulieren als bedrijven warm maken voor een lekker restaurantbezoekje.

Hun postcampagne stootte echter op één uitdaging. Huis-aan-huisbedeling is voornamelijk bedoeld voor particulieren, maar Vlinvesta wou ook bedrijven bereiken. Insert MASTERmail! We kwamen creatief uit de hoek en bedachten een manier om de vennootschappen rond het bedrijventerrein aan te spreken. We verzamelden hun adressen en verzonden een gepersonaliseerde uitnodiging. Best of both worlds!

Zoek jij een logistieke partner voor het uitvoeren van jouw postcampagne? Wens je een mix van doelgroepen te bereiken of je adressenlijst aan te vullen? 


#2 Glazoo | Een verrassing in je briefomslag  

De missie van de Antwerpse start-up Glazoo: je brilmontuur matchen met de sterkte van je ogen. En dat volledig digitaal. Met een klik op de knoppen zorgt Glazoo voor nieuwe brillenglazen die passen in je favoriete montuur of vintage designerbril. Om hun unieke diensten in de kijker te zetten, lanceerden ze een postcampagne volledig afgestemd op hun bedrijfs-DNA.

Online klanten servicen, offline impact maken. Met deze mindset klopte Glazoo bij MASTERmail aan. Challenge accepted! We stelden een originele aanpak voorop en gingen voor een surprise in je brievenbus. En dat werkte: klanten openden hun briefomslag en vonden … unieke Glazoo-brillendoekjes. Promotionele post met een twist! 

Dé manier om een blijvende indruk na te laten? Gepersonaliseerde post met een knipoog naar je lezer. Want hoe persoonlijker de boodschap, hoe groter de impact en conversieratio van je mailcampagne. 


Post mét impact? Ontdek de inspirerende klantencases van MASTERmail

Macadam: een gepersonaliseerd postpakket voor werknemers in 22 Europese landen

Na een overname schaalde Macadam haar activiteiten en het aantal werknemers stevig op. Meer dan 200 nieuwe collega’s, actief in zo’n 22 Europese landen, kwamen aan boord. Om hen warm welkom te heten, schakelde Macadam MASTERmail in.

Lees meer

Welke garantie heb je dat je mailing is verwerkt en afgegeven bij bpost?

Als direct mail expert garandeert MASTERmail dat je volledige direct mailing is verwerkt en afgegeven bij bpost. Volg de stappen die wij ondernemen om te verzekeren dat jouw post op zijn bestemming aankomt.

Lees meer

Paper is the new gold: 5 takeaways voor Direct Mailing

Direct mailing is een krachtige tool om werknemers, klanten, prospecten of sollicitanten te bereiken én te overtuigen. Maar wat is het geheim achter een succesvolle postcampagne? MASTERmail geeft je 5 takeaways voor direct mailing. Let’s get started!

Lees meer

Ontvang sneller betalingen met minder administratie

Lees meer

Uw fiscale attesten al uitgestuurd?

Lees meer

Boodschap van algemeen nut: nieuwe tarieven en afspraken bij Bpost

Lees meer

3 tips om te besparen op je post

Lees meer

Boost je direct mailcampagne met MASTERmail

Lees meer

MasterSmiles: geschenkdozen die in de brievenbus passen (of net helemaal niet!)

Lees meer

Warm het ja-woord van je lezer op met positieve woorden

Lees meer

E-mailmarketing versus Direct Marketing: de harde waarheid

Lees meer

GDPR en Direct Mailing: 3 kernboodschappen

Lees meer

Hoe krijg je meer mensen naar je event?

Lees meer

Verhoog je ROI in direct marketing met A/B-tests

Lees meer

Je mailing laten vertellen in 1-2-3’tjes

Lees meer

Wit scoort altijd in direct mail.

Lees meer

Zet direct mailing centraal in je content marketing

Lees meer

Stop emotie in je Direct Mailing

Lees meer

9 Postkaart-tips

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x