Direct mailings zonder zorgen

Starten met een persoonlijk advies

Samen vertrekken we van jouw idee en ontdekken we de beste manier om jouw direct mailcampagne verder vorm te geven. Wij adviseren jou steeds vrijblijvend in de keuze van formaat, de vormgeving, de selectie van je doelpubliek, … Op deze manier reken je op onze expertise voor een direct mail met conversie.

Aangepast aan jouw noden

Ons team van direct mailexperts stelt zich heel flexibel op om je te begeleiden tot een succesvolle Direct Mail. Zo kunnen we jou ondersteunen met het schrijven van de juiste boodschap, het ontwerpen van een mail die werkt, tot de personalisatie én automatisatie van je campagne.

Heb je al deze capaciteiten zelf in huis, dan focussen wij ons volledig op onze kern-expertise: jouw geslaagde direct mailcampagne produceren en bezorgen.


Met een in-house digitale drukkerij

Dankzij onze eigen digitale drukkerij kunnen we niet alleen héél snel inspelen op jouw noden, ons team staat ook garant voor de controle op de kwaliteit. Zo kijken we elke campagne na voor de start van de productie om zeker te zijn of je jouw doelstelling zal bereiken.

Nooit meer teveel portkosten betalen in binnen- of buitenland

Dankzij onze uitgebreide kennis van de portkosten in België én internationaal, kunnen wij jouw campagne operationeel-technisch optimaliseren. Een licht bijgestuurde vorm, of plooiwijze kan soms een grote impact hebben op je postbudget.

EVEN PRATEN?

Neem gerust even contact op met één van onze direct mailexperts, samen gaan we snel aan de slag met jouw campagne om deze succesvol te lanceren met oog op jouw budget.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x